

Board of Directors Meeting: 9:30am – 10:00am
Board of Director Strategy Retreat: 10:00am – 7:00pm
Desmond Hotel (One Liberty Blvd, Malvern, PA 19355)
Philadelphia Curling Club (65 Plank Ave, Paoli, PA 19301)
Fox Barn Pub at Twenty9 (16 Great Valley Pkwy, Malvern, PA 19355)

Time	<u>Topic</u>	Discussion Leader(s)	Location
9:00am	Gather for Breakfast	All	Desmond Hotel
	BOARD MEETIN	G	
9:30am	2. Approve Minutes from February Board Meeting	Jon Margolis	"
	[advanced reading] [vote required] (5 minutes)		
9:35am	3. Treasurer's Report [advanced reading] (5 minutes)	Shaz Kojouri	"
9:40am	4. Programming Update (10 minutes)	Joe Nullmeyer, Lisa Fleischer,	44
	• Social (Joe)		
	• Education (Lisa)		
	• IHCC (Lisa/Joe)		
9:50	5. Roundtable (5 minutes)	All	44
9:55	Break (10 minutes	All	"
	STRATEGY SESSION	ON	
10:05	Board Introductions (again) (10 minutes)	All	44
	Say your name.		
	Share where you're from.		
	Share your role at your organization.		
	Share why you are spending your precious time on		
	the ACC Board of Directors		
10:15	Why are we here? (5 minutes)	Dan Slawe	"
10:20	Meet with teams (1 hour)	All (by strategy team)	44
11:20	Break (10 minutes)	All	"
11:30	Presentation: Sponsor Recruiting, Engagement and	Alejandro Bautista, Tara Gibbons	"
	Development (10 minutes)	(absent), Mike Eckhardt, Ed	
11:40	Presentation: Board Member Cultivation, Engagement	Rockwell Michelle Warner, Tonya Harris,	"
		Csongor Pinter (absent), Josh	
		Romirowsky, Frank Borchert	
11:50	(II) minutag)	Laura Bautista (absent), Sri Atluri, Gabe Holdsman, Rose	"
		Oskanian, Joe Nullmeyer (absent)	

12:00	Presentation: Health and Wellfare (10 minutes)	Nina Blackshear, Jeremy	66
		Menkowitz, Robin Seifert (absent),	
		Dan Slawe, Jon Margolis	
12:10	Presentation : Member engagement and Programming (10 minutes)	Shaz Kojouri, Chris Pushaw, Lisa	"
		Fleischer, Jan Call, Jen Root	
12:20	Wrap Up – What comes next? (10 minutes)	Dan Slawe/All	"
12:30	Break – transition to lunch (10 minutes)	All	"
	LUNCH - INCLUSION AND I	BELONGING	
12:40	Introduction (5 minutes)	Nina Blackshear	66
12:45	Lunch and Discussion (50 minutes)	All	"
1:35	Drive to Philadelphia Curling Club	All	
	TEAM BUILDING - CU	RLING	
1:50	Introduction:	Volunteer Instructors	PCC – Warm
	Safety review		Room
	 Collecting signed waivers 		
	 Changing into clean shoes, 		
2:00	Curling Instruction and Matches! (2h 30m)	Volunteer Instructors	PCC - Ice
4:30	Wrap up and transition to Fox Barn	All	
	TEAM BONDING – FOOD A	ND DRINK	
5:00	Cocktails and Heavy Hors D'oeuvres (2 hours)	All	Fox Barn at Twenty9
7:00	Goodbye and thank you!	All	
	Next Board Meeting: April 26 (before MYC)		